NOVO !  Vijačni kompresor CUBE zdaj tudi na 270 l pocinkanem rezervoarju

- brez rjavenja in zato čist komprimiran zrak
- dolga življenjska doba rezervoarja
- prihranek pri vzdrževanju vaših strojev in opreme

LANCO KOMPRESORJI d.o.o., prodaja in servis kompresorjev


Peruzzijeva ulica 83, 

1000 Ljubljana

tel.: 01/4272-645, 041/674-082


mail:lanco@siol.net


Tihi kompresorji FINI

Zakaj tihi kompresorji? Ne glede na to, ali delate doma, imate lastno trgovino, ali delate v proizvodnji, ne morete dolgo zdržati v hrupnem okolju. Če imate lastno podjetje zagotovo ne želite, da so vaše stranke izpostavljene hrupu glasnega kompresorja, višja raven hrupa pa lahko ogrozi varnost vaših delavcev. Čim bližje zračnemu kompresorju ste, tem glasnejši je. Če želite odstraniti izpostavljenost hrupu je ena od rešitev, da kompresor premaknete čim dlje od svojega delovnega prostora. Če pa te možnosti nimate pa je najboljša rešitev, da izberete tihi batni ali vijačni kompresor za zrak.

Tihi kompresorji za zrak FINI so primerni za uporabnike, ki zaradi narave dela potrebujejo kompresor z nizko stopnjo hrupa (pod 65 db). Odlikuje jih zanesljivost, moderna oblika, zelo učinkovit hladilni sistem, cenovno ugodno in enostavno vzdrževanje ter instalacija. Poleg standardne opreme so vsi tihi kompresorji opremljeni s termično zaščito.

 


Tihi_kompresor_glasnost1.png

Zvočno izolirani kompresorji

  Paleta tihih kompresorjev FINI »Pulsar« z zvočno izolacijo, z močmi motorja od 1,5 kW do 7,5 kW in delovnim tlakom do 14 bar je na voljo v več izvedbah:

  -          talna izvedba
  -          na 100, 270 ali 500 rezervoarju
  -          z integriranim sušilcem zraka

  Vsi modeli nudijo bistveno nižje ravni hrupa v primerjavi s standardnimi batnimi kompresorji. Kompresorje »Pulsar« odlikuje edinstven hladilni sistem za doseganje nižjih delovnih temperatur in izboljšano zanesljivost. Nizke ravni hrupa pomenijo, da jih je mogoče namestiti neposredno na delovno mesto.

  Zvočno izolirani tihi kompresorji za zrak so primerni za zahtevne industrijske uporabnike, ki potrebujejo zanesljiv kompresor z nizko stopnjo hrupa. Vsi zvočno izolirani tihi kompresorji FINI imajo vgrajeno pregledno in enostavno kontrolno ploščo za upravljanje.

  Tihi_kompresor_PULSAR_Evo_MK-100L.png

  Tihi_kompresor_PULSAR_Evo_talna_izvedba.png

  Tihi_kompresor_PULSAR_Evo_na_rezervoarju.png

         PULSAR Evo MK102-100-2M        PULSAR Evo BK119-5,5            PULSAR Evo BK120-500F-10

  Tihi_kompresor_karakt..png

   

  Tihi_kompresor_PULSAR_Evo_s_susilcem_zraka.png

         PULSAR Evo BK119-500-7,5-ES s sušilcem zraka

  Tihi_kompresor_ES_karakt..png

  Tihi_kompresor_PULSAR_Evo_talna_izvedba.png

        PULSAR Evo BK119-5,5 AP z delovnim tlakom 14 bar

  Tihi_kompresor_AP_karakt..png

  Brezoljni tihi kompresorji

  V nasprotju s splošnim prepričanjem, da so brezoljni kompresorji glasni, obstajajo tihi kompresorji, ki obratujejo brez olja. Primer tega je tudi pomična črpalka z dvojno batno zasnovo, ki je v kompresorjih Scout, Pioneer, Ciao in Siltek.

  Izredno tihi batni kompresorji za zrak, primerni za domačo in obrtniško uporabo. Zaradi nizke teže so primerni za prenašanje, transport in delo na terenu. Na voljo so s kapaciteto od 105 do 230 l/min, delovni tlak od 8 do 14 bar in rezervoar od 6 do 100 l.

  Tihi_kompresor_Siltek1-min.png

  Tihi_kompresor_SILTEK_karakt..png

   

  tihi_scout_6_244.jpg tihi_pioneer_244.jpg tihi_ciao_24_244.jpg
  Tihi brezoljni kompresor SCOUT 6/244 Tihi brezoljni kompresor PIONEER 244       Tihi brezoljni kompresor CIAO 24/244

   Tihi_kompresor_SCOUT_karakt..png

  Tihi brezoljni kompresor GENIUS s priročno cevjo dolžine 9m na kolutu, so zasnovani za hobby uporabnike in obrtnike, ki potrebujejo tih kompresor. Zahvaljujoč preprosti namestitvi na steno, ki prihrani prostor, delovno območje ostane čisto in urejeno. Opremljen z brezoljno črpalko z 1,1 kW enofaznim motorjem: brez vzdrževanja. Okolju prijazen.

  Tihi_kompresor_Genius2-min.png

  Tihi_kompresor_GENIUS_karakt..png

  Podobni izdelki:

  Batni_kompresorji1.png