NOVO !  Vijačni kompresor CUBE zdaj tudi na 270 l pocinkanem rezervoarju

- brez rjavenja in zato čist komprimiran zrak
- dolga življenjska doba rezervoarja
- prihranek pri vzdrževanju vaših strojev in opreme

LANCO KOMPRESORJI d.o.o., prodaja in servis kompresorjev


Peruzzijeva ulica 83, 

1000 Ljubljana

tel.: 01/4272-645, 041/674-082


mail:lanco@siol.net


Batni kompresorji na direktni pogon

Batni kompresorji na direktni pogon so namenjeni polprofesionalni in domači uporabi. Delo z njimi je enostavno, so lahki, prenosni, primerni za delo na terenu in prave moči za univerzalno uporabo.

Batni kompresorji na direktni pogon se tako imenujejo, ker imajo elektro motor direktno povezan s kompresorsko glavo, zato so obrati (rpm) kompresorske glave neposredno povezani s hitrostjo motorja. Za pogon ne potrebujejo jermena in jermenic kot batni kompresorji na jermenski pogon, zato kompresorske glave zavzamejo manj prostora in so lahko nameščene na manjšem rezervoarju in dosežejo velike pretoke zraka. To je velika prednost za uporabnike, ki kompresor potrebujejo za terensko delo.

Naš batni kompresor na direktni pogon Big Pioneer 402 ima na primer le 20 l rezervoar in pretok zraka 400 l/min, kompresor Warrior 592 BuildAir pa celo 590 l/min. Oba v enofazni ali trifazni izvedbi.

Batni kompresorji na direktni pogon so na voljo na 6 l, 10 l, 20 l, 25 l, 50 l in 90 l rezervoarju, pretok zraka od 166 pa vse do 590 l/min, delovni tlak 8 ali 10 bar.                        

Kompresor_na_direktni_pogon_BIG_PIONEER.png

Batni kompresorji na direktni pogon so lahko brezoljni ali z oljnim mazanjem. Medtem ko so brezoljni kompresorji cenejši, lažji in zahtevajo manj vzdrževanja, so oljni kompresorji bolj vzdržljivi.

Brezoljni batni kompresorji na direktni pogon

Brezoljni batni kompresorji na direktni pogon so primerni za uporabnike, ki potrebujejo kompresor za občasno uporabo. Brezoljni batni kompresorji na direktni pogon so lahki in prenosni, kompaktni in prijazni do okolja. Uporabljate jih lahko za barvanje, polnjenje pnevmatik, izpihovanje, žebljičenje, sponkanje,...izredno primerni so za izpihovanje računalnikov in elektronskih komponent. Vsi brezoljni batni kompresorji na direktni pogon so opremljeni z brezoljno kompresorsko glavo, ki ne zahteva vzdrževalnih del.

Prednosti brezoljnih kompresorjev za zrak so:

- kondenza, ki ga izpustite iz tlačne posode ni potrebno oddati v zbirnem centru,
- manjša potreba po dodatnih filtrih, ker v komprimiranem zraku ni prisotno olje,
- prihranek pri menjavi olja in vzdrževanju kompresorja,
- skrb za okolje.

Iz serije brezoljnih kompresorjev lahko uporabnikom ponudimo tudi 12V ali 24V kompresor FLASH s priključnimi kabli za polnjenje preko akumulatorja.

Brezoljni_kompresorji_na_direktni_pogon.png

   direktni_ol_karakt.png

   Batni kompresorji na direktni pogon z oljnim mazanjem

   Zračni batni kompresorji na direktni pogon z oljnim mazanjem so primerni za domačo uporabo, manjše delavnice in delo na terenu, vendar so odlični tudi za večje obremenitve na primer za parketarje, mizarje, krovce... Uporabljate jih lahko za barvanje, polnjenje pnevmatik, izpihovanje, žebljičenje, sponkanje, vijačenje,... Vsi oljno mazani batni kompresorji na direktni pogon imajo litoželezne cilindre in so zelo vzdržljivi, vsestranski in enostavni za uporabo.

   Iz te serije lahko ponudimo tudi kompresor Shuttle 97/15 z delovnim tlakom 15 bar.

   Kompresorji_na_direktni_pogon3.png

   direktni_karakteristike.png

   Kompresorji_na_direktni_pogon1.png

   direktni_karakt1.png

   Podobni izdelki:

   Batni_kompresorji1.png