Kompresorji na direktni pogon

Batni kompresorji na direktni pogon so namenjeni delu na terenu ter za domače delavnice in hišna opravila. Delo z njimi je enostavno, so lahki, prenosni in prave moči za univerzalno uporabo.

Kompresorji na direktni pogon imajo elektro motor direktno povezan s kompresorsko glavo, zato so obrati (rpm) kompresorske glave neposredno povezani s hitrostjo motorja. Za pogon ne potrebujejo jermena in jermenic kot BATNI KOMPRESORJI NA JERMENSKI POGON zato kompresorske glave zavzamejo manj prostora in so lahko nameščene na manjšem rezervoarju in dosežejo velike pretoke zraka. To je velika prednost za uporabnike, ki kompresor potrebujejo za terensko delo.

Batni kompresorji na direktni pogon so lahko brezoljni ali mazani z oljem.

Medtem, ko so brezoljni kompresorji cenejši, lažji in zahtevajo manj vzdrževanja so oljni kompresorji bolj vzdržljivi.

 

 

Brezoljni batni kompresorji na direktni pogon

Brezoljni kompresorji za zrak na direktni pogon so primerni za uporabnike, ki potrebujejo kompresor za občasno uporabo. So lahki in prenosni, kompaktni in prijazni do okolja. Uporabljate jih lahko za barvanje, polnjenje pnevmatik, izpihovanje, žebljičenje, sponkanje,...izredno primerni so za izpihovanje računalnikov in elektronskih komponent. Vsi brezoljni kompresorji na direktni pogon so opremljeni z brezoljno kompresorsko glavo, ki ne zahteva vzdrževalnih del.

Akumulatorski_kompresor_FLASH_12-24V.jpgBrezoljni_kompresor_Energy_6.jpgBrezoljni_kompresor_Energy_12.jpgBrezoljni_kompresor_Ciao_6-1850.jpgBrezoljni_kompresor_Ciao_25-1850.jpgBrezoljni_kompresor_Pioneer_OL_232.jpgBrezoljni_kompresor_Big_Pioneer_VKM_320.jpg

 

 

 

Batni kompresorji na direktni pogon z oljnim mazanjem

Zračni kompresorji na direktni pogon z oljnim mazanjem so primerni za domačo uporabo, manjše delavnice in delo na terenu, vendar so odlični tudi za večje obremenitve na primer za parketarje, mizarje, krovce... Uporabljate jih lahko za barvanje, polnjenje pnevmatik, izpihovanje, žebljičenje, sponkanje, vijačenje,... Vsi oljno mazani batni kompresorji na direktni pogon imajo litoželezne cilindre in so zelo vzdržljivi, vsestranski in enostavni za uporabo.

Visokotlacni_kompresor_Shuttle_97-15.jpgKompresor_Shuttle2500.jpgKompresor_Shuttle265.jpgKompresor_Pioneer265.jpgKompresor_Big_Pioneer285.jpgKompresor_BigPioneer_362.pngKompresor_BigPioneer_400.pngKompresor_Big_Pioneer4020.jpgKompresor_Warrior362.jpgKompresor_Warrior402.jpgKompresor_Warrior_592_Buildair.pngKompresor_Amico25-2500.jpgKompresor_Tiger265.pngKompresor_Tiger402.jpgKompresor_SuperTiger_285.pngKompresor_SuperTiger312.jpgKompresor_SuperTiger4020.jpgKompresor_SuperTiger402.png

 

 

Poglejte še:

POMOČ PRI IZBIRI KOMPRESORJA

NAJPOGOSTEJŠE TEŽAVE PRI DELOVANJU BATNEGA KOMPRESORJA

VZDRŽEVANJE BATNEGA KOMPRESORJA

 

 

 

Podobni izdelki v Batni kompresorji na direktni pogon:

Batni_kompresor_jermenski..pngTihi_brezoljni.pngDodatna_oprema_za_komprimiran_zrak.jpg

lanco_glava.png