NOVO !  Vijačni kompresor CUBE zdaj tudi na 270 l pocinkanem rezervoarju

- brez rjavenja in zato čist komprimiran zrak
- dolga življenjska doba rezervoarja
- prihranek pri vzdrževanju vaših strojev in opreme

LANCO KOMPRESORJI d.o.o., prodaja in servis kompresorjev


Peruzzijeva ulica 83, 

1000 Ljubljana

tel.: 01/4272-645, 041/674-082


mail:lanco@siol.net


Batni kompresorji na jermenski pogon Fini

Serija FINI zračnih kompresorjev »Advance« z oljnim mazanjem in jermenskim pogonom ponuja preizkušeno rešitev za profesionalno uporabo v obrtniških delavnicah in manjših in srednje velikih proizvodnih podjetjih. Zasnova kompresorjev z jermenskim pogonom FINI temelji na več kot petdesetih letih izkušenj pri razvoju in izdelavi najbolj zanesljivih in naprednih kompresorjev. Batni kompresorji na jermenski pogon FINI se odlikujejo po zanesljivi kvaliteti, izredni vzdržljivosti in nizkih obratih, ki imajo za posledico:

- nižje stopnje hrupa,

- nižjo vsebnost kondenza v komprimiranem zraku,

- daljše servisne intervale in

- daljšo življenjsko dobo.

Najvišja kakovost izdelave z uporabo najkakovostnejših materialov in komponent zagotavlja vrhunski in zanesljiv zračni kompresor, ki je izdelan tako, da traja.

 

  Batni_kompresor_na_jermenski_pogon_FINI.png

 

Batni kompresorji na jermenski pogon so na voljo v treh izvedbah:

- na ležečem rezervoarju (z močmi motorja od 1,5 do 15 kW)
- na pokončnem rezervoarju (z močmi motorja od 1,5 do 5,5 kW)
- na nosilnem podnožju (z močmi motorja od 2,2 do 7,5 kW)

 

Batni kompresorji na jermenski pogon na ležečem rezervoarju

so še vedno najpogosteje uporabljeni in so lahko stabilni na nogicah ali premični na kolesih v primeru, da kompresor premikate po prostoru. Vsi batni kompresorji na jermenski pogon imajo dva bata (enostopenjska ali dvostopenjska kompresorska glava) in cilindra iz sive litine (gus). Dvostopenjske glave dosežejo večjo moč zraka in večjo kapaciteto, zaradi česar so boljša izbira za obsežno delovanje in neprekinjeno uporabo. Vendar tudi stanejo več, zaradi česar so bolj primerni za tovarne in delavnice kot za zasebno uporabo. V manjših obrtniških delavnicah bo enostopenjska glava brez težav poganjala različna ročna pnevmatska orodja. V avtomobilskih, mizarskih, kovinarskih delavnicah in v drugih okoljih, kjer se uporabljajo kompleksni stroji na zračni pogon pa so dvostopenjske glave z večjo zmogljivostjo bolj zaželena možnost.

- ENOSTOPENJSKI KOMPRESORJI

Kompresor_enostopenjski.png

jermenski_enostopenjski.png

- DVOSTOPENJSKI KOMPRESORJI

Kompresor_dvostopenjski.png

jermenski_dvostopenjski.png

- DVOSTOPENJSKI KOMPRESORJI Z ZVEZDA-TRIKOT ZAGONOM

jermenski_dvostop_SD.png

- "V" DVOSTOPENJSKI KOMPRESORJI

s štirimi cilindri »V« izvedbe s širokimi hladilniki zraka in rebrastimi cevmi za izboljšano hlajenje. Robustna kovinska mreža ščiti vse premikajoče dele. Ti batni kompresorji na jermenski pogon so opremljeni z električno omarico za zvezda-trikot zagon motorja. Rezervoar 500 l ali 900 l, moč motorja 11 ali 15 kW in zmogljivost od 1745 do 2148 l/min.

Namenjen je profesionalnim in industrijskim uporabnikom, ki za svoje delo potrebujejo zmogljiv in zanesljiv kompresor.Kompresor_jermenski_V.png

jermenski_dvostop_V.png

- "TANDEM" DVOSTOPENJSKI KOMPRESORJI

TANDEM serija z dvema kompresorskima glavama in dvema motorjema na 500 ali 900 l rezervoarju. Zahvaljujoč dvojnemu vnosu ta serija zagotavlja izjemno visoko dobavo zraka od 1348 do 2160 l/min. Zvezda-trikot omarica s časovnim nadzorom zagona za krmiljenje obeh glav. Ti batni kompresorji na jermenski pogon so namenjeni profesionalnim in industrijskim uporabnikom, ki za svoje delo potrebujejo zanesljiv kompresor z veliko dobavo zraka.Kompresor_dvojni_TANDEM.png

jermenski_dvostop_TANDEM.png

Batni kompresorji na jermenski pogon na pokončnem rezervoarju

so idealna izvedba za uporabnike s prostorsko stisko, ker zaradi pokončnega rezervoarja zavzemajo manj prostora. Odvajanje kondenza iz rezervoarja je enostavnejše in bolj učinkovito.

Ni razlike v zmogljivosti kompresorjev enake moči na ležečem ali pokončnem rezervoarju. Gre za enake stroje, le izdelane v različnih slogih.Pokoncni_batni_kompresor.png

jermenski_vertical.png

Talni kompresorji na jermenski pogon na podnožju

se priporočajo uporabnikom, ki potrebujejo dodatni vir komprimiranega zraka v primeru občasno povečane proizvodnje ali v primeru prostorske stiske. S hidravlično cevjo ga enostavno povežete s pokončnim ali ležečim rezervoarjem.

Kompresor_na_podnozju.png

jermenski_base_plate.png

 

 

 

 

Podobni izdelki v batni kompresorji:

Kompresor_100_l_MK103.png Kompresor_200_l_MK113.png Kompresor_270_l_BK119.png
Kompresorji na jermenski pogon 100 l Kompresorji na jermenski pogon 200 l Kompresorji na jermenski pogon 270 l