NOVO !  Vijačni kompresor CUBE zdaj tudi na 270 l pocinkanem rezervoarju

- brez rjavenja in zato čist komprimiran zrak
- dolga življenjska doba rezervoarja
- prihranek pri vzdrževanju vaših strojev in opreme

LANCO KOMPRESORJI d.o.o., prodaja in servis kompresorjev


Peruzzijeva ulica 83, 

1000 Ljubljana

tel.: 01/4272-645, 041/674-082


mail:lanco@siol.net


Kompresorji z bencinskim in dieselskim motorjem FINI

Kompresorji z bencinskim motorjem in dieselskim motorjem so namenjeni delu na terenu, kjer ni možnosti za prilop na elektriko. Kombinacija močnega motorja in zanesljiva kompresorska enota z veliko kapaciteto zraka je  idealna za priklop raznovrstnega pnevmatskega orodja in drugih porabnikov z visoko porabo komprimiranega zraka.

Terenski kompresorji na motorni pogon so primernejši od električnih kompresorjev na različnih gradbiščih kjer ni zagotovljenega dovoda elektrike oz. dovod elektrike ni stabilen. Za pogon električnega kompresorja si sicer lahko pomagate z električnim agregatom, vendar morate upoštevati, da mora biti moč motorja agregata vsaj še enkrat močnejša kot je motor kompresorja.

Pred odločitvijo za nakup bencinskega ali dieselskega kompresorja upoštevajte tudi škodljivost izpušnih plinov, ki nastajajo med delovanjem. Iz tega razloga niso primerni za uporabo v zaprtih prostorih.

Bencinski_kompresorji1.pngBencinski_kompresorji2.png

Bencinski kompresorji FINI

Kompresorji z bencinskim motorjem so primerni za specializirane terenske uporabnike ter manjša do srednje velika gradbena podjetja ali mobilne delavnice. Enostaven je za postavitev in uporabo. Odlikujejo ga nizke delovne temperature in odličen hladilni sistem, kar zagotavlja kvaliteten komprimiran zrak z nizko vsebnostjo kondenza.

Bencinski kompresorji imajo štiritaktni Honda bencinski motor. Vsi kompresorji z motornim pogonom so opremljeni s pilot ventilom ter gumami za boljši oprijem podlage med delovanjem in med transportom.

Zmogljivost kompresorjev iz te serije je od 235 do 945 l/min in delovni tlak 10 bar.

Model BK119-100-9S Honda AP je na voljo z delovnim tlakom 14 bar.

 

benc.karakt2.png

Dieselski_kompresorji.png

Dieselski kompresorji FINI

Dieselski kompresor je primeren za terensko delo za srednje velika gradbena podjetja, odlikuje ga nizka stopnja hrupa ter izredna vzdržljivost. Je enostaven za transport in uporabo. Kompresorji iz te serije imajo Lombardini motor in so lahko na 270 ali 500 l rezervoarju, dobava zraka pa je 945 l/min.

diesel_karakt.png

Podobni izdelki:

Batni_kompresorji1.png