Tihi brezoljni kompresorji

 

Paleta izjemno tihih brezoljnih batnih kompresorjev SILTEK ponuja novo alternativo tradicionalnim zračnim kompresorjem z direktnim pogonom. Tihi brezoljni kompresorji za zrak so namenjeni za domačo uporabo, manjše delavnice in obrtnike. Zaradi nizke teže so primerni za prenašanje, transport in delo na terenu.

Popolni so za vse aplikacije, ki zahtevajo tiho delovanje in komprimiran zrak brez olja. Primerni so za različna opravila vključno z izpihovanjem, napihovanjem, zabijanjem, spenjanjem, brizganjem, barvanjem…

Poleg varovanja okolja imajo tihi brezoljni kompresorji tudi druge prednosti:

-          brez težav zaženejo tudi pri nižjih temperaturah,

-          so enostavni za transport, ker ni možnosti izliva olja,

-          obratujejo lahko tudi v ležečem položaju,

-          zahtevajo minimalno vzdrževanje in

-          imajo dolgo življenjsko dobo.

Pred odločitvijo za nakup upoštevajte, da tihi brezoljni kompresorji niso namenjeni neprekinjenemu obratovanju. Kljub temu, da obratujejo brez olja je za čiščenje delcev nečistoč in vlage še vedno potrebno dodatno filtriranje.

Tihi brezoljni kompresorji so na voljo s kapaciteto od 105 do 340 l/min, delovnim tlakom od 8 do 14 bar in rezervoarjem od 6 do 100 l.

Brezoljni_tihi_kompresor_Siltek_S-6.jpgBrezoljni_tihi_kompresor_Siltek_TB6.jpgBrezoljni_tihi_kompresor_Siltek_TB_24.jpgBrezoljni_tihi_kompresor_Siltek_TB_50.jpgBrezoljni_tihi_kompresor_Siltek_TB_50V.jpgBrezoljni_tihi_kompresor_Siltek_TB_50D.jpgBrezoljni_tihi_kompresor_Siltek_TB100T.jpgBrezoljni_tihi_kompresor_Siltek_TS_OL130.jpgBrezoljni_tihi_kompresor_Siltek_Big_Piooner.jpgBrezoljni_tihi_kompresor_Siltek_PRO12.jpgBrezoljni_tihi_kompresor_Siltek_PRO14.jpgBrezoljni_tihi_kompresor_Scout_6-244.jpgBrezoljni_tihi_kompresor_Pioneer_244.jpgBrezoljni_tihi_kompresor_Ciao_24-244.jpgStenski_brezoljni_kompresor_Genius.jpgStenski_brezoljni_kompresor_Genius_PRO.jpgMedicinski_tihi_kompresor_OF550.pngMedicinski_tihi_kompresor_OF750.pngMedicinski_tihi_kompresor_OF750FM.png

 

 

 

Poglejte še:

POMOČ PRI IZBIRI KOMPRESORJA

NAJPOGOSTEJŠE TEŽAVE PRI DELOVANJU BATNEGA KOMPRESORJA

VZDRŽEVANJE BATNEGA KOMPRESORJA

 

 

 

Podobni izdelki v Tihi brezoljni kompresorji:

Batni_kompresor_jermenski..pngBatni_kompresor_TIHI...pngBatni_kompresor_DIREKTNI...png

lanco_glava.png