Ločevalci olje voda (EcoWater)

Po evropskih predpisih vsebnost ostanka olja na liter vode, izpuščene v drenažne sisteme ne sme presegati 10 mg/l. Vsebnost litra kondenzirane vode, ki nastane s komprimiranjem zraka pri delovanju kompresorja pa je približno 250 mg/l. Separatorji oz. ločevalci olje voda, zbirajo kondenz, ki nastane pri komprimiranju zraka in ločijo oljne delce od vode in ju izločijo v dve ločeni posodi. Izločeno vodo lahko zlijete v običajni odtok, olje pa oddate v pooblaščenem zbirnem centru.

V ločevalniku olje voda »EcoWater« se zbira kondenzat, ki prihaja iz vsakega odvajalca kondenza, sušilca zraka, filtra in rezervoarja v vašem sistemu stisnjenega zraka. Vsaka komponenta, ki proizvaja kondenz, ima odvod kondenzata in je lahko priključena na separator olja in vode.

Separator olje voda je dobra naložba za vaš sistem stisnjenega zraka. Ne samo, da je okolju prijazna rešitev za ravnanje s kondenzom iz stisnjenega zraka, ampak vam lahko pomaga tudi prihraniti denar. Izlitje obdelane vode v običajen sanitarni odtok je veliko lažje in cenejše od zbiranja, transporta in shranjevanja litrov onesnaženega kondenza.

Separatorji olja iz vode "EcoWater" z večstopenjsko konfiguracijo dveh stolpov, so sestavljeni iz elementa iz polipropilenskih vlaken in elementa z aktivnim ogljem, kar omogoča največjo učinkovitost filtracije. Kompaktna oblika in majhna teža elementov olajšata pregled in redno vzdrževanje.

Locevalec_olje_voda_EW_70.pngLocevalec_olje_voda_delovanje.png


Locevalci_olje_voda_karakt..png

 

 

Poglejte tudi:

KAKO ZMANJŠATI VSEBNOST VODE V KOMPRIMIRANEM ZRAKU?

KAKO ZMANJŠATI VSEBNOST OLJA V KOMPRIMIRANEM ZRAKU?

KAKO RAVNATI Z IZLOČENIM KONDENZATOM?

KAKO ODKRITI PUŠČANJE STISNJENEGA ZRAKA?

 

 

 

Podobni izdelki v LOČEVALCI OLJE VODA:

Dodatna_oprema_za_komprimiran_zrak.jpgVijacni_kompresor_Fini.jpgBatni_kompresor_TIHI...png

lanco_glava.png