Brezoljni dentalni kompresor MED 320-50V-3M

  • rezervoar 50 l
  • dobava zraka pri 5 bar 235 l/min
  • max tlak 8 bar
  • moč motorja 2,2 kW
  • teža 60 kg
  • velikost 61 x 50 x 88 cm
  • glasnost 70 db

Ta medicinski kompresor z inovativnim dizajnom in zanesljivimi vgrajenimi komponentami zagotavlja dobavo čistega komprimiranega zraka brez prisotnosti olja, ki bo v skladu z zahtevami in priporočili ponudnikov zobnega materiala, predvsem pa s poudarkom na zdravju pacienta.

Posebna notranja prevleka rezervoarja preprečuje oksidacijo in rjavenje. Kompresorska enota in okvir sta večstopenjsko izolirana za dušenje vibracij: pod motorjem, pod rezervoarjem, pod osnovno ploščo, kar ne samo zmanjša hrup in omogoča delovanje brez tresljajev, temveč zmanjšuje obremenitev mehanskih delov, to pa zagotavlja manjše stroške vzdrževanja in zagotavlja daljšo življenjsko dobo kompresorja.

Brezoljni dentalni kompresor MED 320 je primeren za oskrbo z zrakom za tri do štiri dentalne stole. Na pokončnem 50 l rezervoarju, na štirih antivibracijskih čepih, z dvema ročajema. Rezervoar ima vgrajen avtomatski izpust kondenza. Medicinski brezoljni dentalni kompresor je opremljen tudi s kondenz lončkom za odvajanje vode, tlačnim stikalom za avtomatsko delovanje, termično zaščito motorja ter varnostnim in nepovratnim ventilom. Ta brezoljni dentalni kompresor lahko izberete tudi z absorbcijskim sušilcem zraka (ES), ki zagotavlja komprimiran zrak popolnoma brez vlage.

Kompresor je na voljo tudi z zvočno izolacijo DR.SONIC 320-50V-3M.

Brezoljni_medicinski_dentalni_kompresor_MED_320.png

 

 

 

 

Podobni izdelki v brezoljni dentalni kompresor:

Batni_kompresor_medicinski..pngIndustrijski_SCROLL_brezoljni_kompresorji.jpgDodatna_oprema_za_komprimiran_zrak.jpg

 

lanco_glava.png