Dentalni kompresor Dr. Sonic 320-50V-3M

  • rezervoar 50 l
  • dobava zraka pri 5 bar 235 l/min
  • max tlak 8 bar
  • moč motorja 2,2 kW
  • teža 70 kg
  • velikost 61 x 50 x 88 cm
  • glasnost 60 db

Ta medicinski kompresor z inovativnim dizajnom in zanesljivimi vgrajenimi komponentami zagotavlja dobavo čistega komprimiranega zraka brez prisotnosti olja, ki bo v skladu z zahtevami in priporočili ponudnikov zobnega materiala, predvsem pa s poudarkom na zdravju pacienta.

Posebna notranja prevleka rezervoarja preprečuje oksidacijo in rjavenje. Kompresorska enota in okvir sta večstopenjsko izolirana za dušenje vibracij: pod motorjem, pod rezervoarjem, pod osnovno ploščo, kar ne samo zmanjša hrup in omogoča delovanje brez tresljajev, temveč zmanjšuje obremenitev mehanskih delov, to pa zagotavlja manjše stroške vzdrževanja in zagotavlja daljšo življenjsko dobo kompresorja.

Tihi brezoljni dentalni kompresor Dr.Sonic 320 je primeren za oskrbo z zrakom za tri do štiri zobozdravstvene stole. Na pokončnem 50 l rezervoarju, na štirih antivibracijskih čepih. Rezervoar ima vgrajen avtomatski izpust kondenza. Ta tihi kompresor je opremljen tudi s kondenz lončkom za odvajanje vode, tlačnim stikalom za avtomatsko delovanje, termično zaščito motorja ter varnostnim in nepovratnim ventilom. Po naročilu lahko pa ta tihi brezoljni dentalni kompresor izberete tudi z absorbcijskim sušilcem zraka (ES), ki zagotavlja komprimiran zrak popolnoma brez vlage. Kompresor odlikuje izredno nizka stopnja hrupa (60 db) zahvaljujoč sistemu zvočne izolacije.

Brezoljni_medicinski_dentalni_kompresor_Dr.Sonic_320.png

 

 

 

 

Podobni izdelki v dentalni kompresor:

Batni_kompresor_medicinski..pngIndustrijski_SCROLL_brezoljni_kompresorji.jpgDodatna_oprema_za_komprimiran_zrak.jpg

lanco_glava.png