Vijačni kompresorji CUBE 4 do 7,5 kW

Vijačni kompresorji CUBE imajo direktni prenos pogona med vijakom in motorjem kar pomeni izkoristek celotne moči motorja.

Zasnovani so za konstantno delovanje tudi v najtežjih pogojih. Odlikuje jih nizka poraba energije, tiho delovanje, enostavna namestitev in uporaba ter nizki stroški vzdrževanja.

Serijsko so vijačni kompresorji CUBE opremljeni:
- z zvezda trikot zagonom (TA),
- z elektronskim krmilnikom, ki prikazuje vse standardne funkcije: trenutni tlak, ure obremenitve in prostega teka, temperaturo
olja, števec ur za menjavo olja, zračnega filtra, oljnega filtra in separator filtra, ter kontrolira in opozarja na napake v delovanju,
- vgrajena zaščita proti napačni smeri vrtenja in
- avtomatski ponovni zagon v primeru izpada elektrike.

CUBE_vijacni_kompresor_FINI.png

Industrijski vijačni kompresorji CUBE s 4, 5,5 ali 7,5 kW motorjem, z dobavo zraka od 460 do 1050 l/min, delovni tlak 10 bar in s stopnjo hrupa od 63 - 68 dB so na voljo z  integriranim sušilcem zraka ter v talni izvedbi ali na 270 ali 500 l rezervoarju. 270 l rezervoar je lahko pobarvan ali pocinkan. 270 l rezervoar ne zahteva prijave na Ministrstvo za gospodarstvo.

Prednosti pocinkanega rezervoarja:
- ni smeti v komprimiranem zraku
- daljša življenjska doba
- prihranek pri vzdrževanju vaših strojev in orodja
- prihranek pri dodatni opremi za čiščenje zraka.

Različica “ES” ima hladilniški sušilec zraka v celoti vgrajen v ohišje kompresorja, zato, da se ohrani enaka oblika in dimenzije. Takoj je pripravljen za obratovanje, brez dodatnih stroškov namestitve. Sušilec zagotavlja proizvodnjo kvalitetnega komprimiranega zraka, ki je nujen za zaščito vaših strojev in orodja ter kakovost končnega izdelka. Omogoča odlično delovanje tudi v neugodnih prostorskih razmerah in pri visoki vstopni temperaturi zraka.

Možnost za 3 do 5-letno podaljšanje garancije »Trust«.

PREVERI AKCIJSKE CENE!

 

 

Vijacni_kompresor_CUBE_karakt..png

Katalog CUBE - Fini

FINI_cat_CUBE_EN.pdf (finicompressors.com)

 

 

 

Podobni izdelki v VIJAČNI KOMPRESORJI FINI

Vijacni_kompresor_MICRO.bmpVijacni_kompresor_PLUS.pngDodatna_oprema_za_zrak.png

lanco_glava.png