Vijačni kompresor Fini K-MAX 5,5 do 90 kW

Industrijski vijačni kompresor Fini K-MAX z direktnim prenosom moči motorja na vijačni blok ima edinstven pogon 1:1, ki zmanjša porabo energije za najmanj 4 % in hkrati nudi zelo nizko hitrost delovanja kompresorja, kar ima za posledico podaljšano življenjsko dobo, zelo nizko raven hrupa in popolno zanesljivost. Ponudba vključuje modele od 5,5 kW do 90 kW, z delovnim tlakom 8 , 10 in 13 barov. Vijačni kompresor K-MAX so na voljo v talni izvedbi, z rezervoarjem zraka (270 l ali 500 l) in različice z integriranim hladilniškim sušilcem.

Vijačni kompresor K-MAX je v celoti izdelan v Italiji. Namenjen je za neprekinjeno obratovanje in odlikujejo ga specifične rešitve glede varčevanja z energijo. Pri konstruiranju kompresorjev iz te serije je bila posebna pozornost namenjena nizki porabi energije, nizkim obratovalnim in vzdrževalnim stroškom ter enostavni montaži in vzdrževanju.

Vijačni kompresor K-MAX je na voljo tudi s frekvenčno regulacijo motorja (spremenljiva hitrost).

Vijacni_kompresor_K_MAX_FINI.png

Prednosti:

- Kompaktna zasnova in izjemno tiho delovanje - primeren za neposredno namestitev v delovno okolje.

- Elektronski krmilnik z večfunkcijskim zaslonom na dotik. Poleg popolnega nadzora nad vsemi funkcijami kompresorja krmilnik tudi shrani podatke, da lahko upravljate več kompresorjev (do 8 enot, tudi različnih vrst) in za daljinsko upravljanje prek SMS naprave 2.0.

- Napreden hladilni sistem - uporaba termostatsko krmiljenega centrifugalnega hladilnega ventilatorja z velikim izmenjevalnikom toplote za hlajenje zraka in olja zagotavlja nižjo delovno temperaturo in nižje izhodne temperature zraka.

- Varčuje z energijo, saj ventilator vklopi le, ko je to potrebno.

- Robusten in zanesljiv - K-MAX je zasnovan za neprekinjeno uporabo v težkih pogojih, kar zagotavlja zanesljivost in zelo dolgo življenjsko dobo.

- Enostavno vzdrževanje - vsi servisni elementi so na enem mestu z enostavnim dostopom, kar zmanjšuje stroške in in skrajša čas nedelovanja med servisiranjem.

- Kompresor je dobavljen s sintetičnim oljem RotEnergy PLUS, ki zagotavlja daljše servisne  intervale in zmanjšano trenje in obrabo komponent.

- Predfiltracija ohišja – ohranja notranje komponente čiste za večjo zanesljivost, izboljšano hlajenje in zmanjšano vzdrževanje.

- Visoko učinkoviti PM elektro motor (permanent motor), ki zagotavlja nižjo porabo elektrike, znatne prihranke in izjemno učinkovitost. Obenem pa oddaja manj CO2 kar je pomemben doprinos k varstvu okolja.

- Edinstven pogonski sistem z direktnim prenosom moči motorja na vijačni blok z neposrednim pogonom 'ZERO loss', ki zagotavlja visoko učinkovitost brez potrebe po vzdrževanju. Vsa energija iz motorja se prenese na kompresor za večjo učinkovitost in manjšo porabo energije.

 

Možnost za podaljšanje garancije na 3 do 5 let »Trust«.

 

 

Vijačni kompresor K-MAX talna izvedba

Vijacni_kompresor_K-MAX_opcije1.png

K-MAX_talna_izvedba_7-15_karakt.png

K-MAX_talna_izvedba_18-37_karakt.png

K-MAX_talna_izvedba_45-90_karakt.png

 

 

Vijačni kompresor K-MAX s sušilcem zraka

K-MAX_S_SUSILCEM_ZRAKA.png

K-MAX_talna_izvedba_s_susilcem_7-15_karakt.png

K-MAX_talna_izvedba_s_susilcem_18-37_karakt.png

Vijačni kompresor K-MAX na rezervoarju

K-MAX_NA_REZERVOARJU.png

K-MAX_na_rezervoarju_5-15_karakt.png

Vijačni kompresor K-MAX s sušilcem zraka na rezervoarju

K-MAX_S_SUSILCEM_ZRAKA_NA_REZERVOARJU.png

K-MAX_na_rezervoarju_s_susilcem_5-15_karakt.png

 

 

Katalog vijačni kompresor FINI K-MAX

FINI_cat_K-MAX_5-90_EN.pdf (finicompressors.com)

 

 

 

Podobni izdelki v VIJAČNI KOMPRESOR:

Vijacni_kompresor_CUBE.pngVijacni_kompresor_PLUS.pngVijacni_kompresor_K_MAX_VS.png

lanco_glava.png