NOVO !  Vijačni kompresor CUBE zdaj tudi na 270 l pocinkanem rezervoarju

- brez rjavenja in zato čist komprimiran zrak
- dolga življenjska doba rezervoarja
- prihranek pri vzdrževanju vaših strojev in opreme

LANCO KOMPRESORJI d.o.o., prodaja in servis kompresorjev


Peruzzijeva ulica 83, 

1000 Ljubljana

tel.: 01/4272-645, 041/674-082


mail:lanco@siol.net


CEVI NA KOLUTU - NAVIJALEC CEVI

Nakup in pravilna uporaba kakovostnega navijalca cevi za zrak vam lahko prinese trajne koristi. Navijalci so univerzalno orodje, ki se uporablja za prenos komprimiranega zraka. Navijalec zagotavlja, da je cev vedno blizu, ko jo potrebujete. Poleg tega s tem, ko odstranite pnevmatske cevi s tal, izboljšate varnost in učinkovitost ter podaljšate življenjsko dobo cevi.

Če imate svoje cevi lepo pospravljene na kolutu, povečate produktivnost in zmanjšate čas porabljen za popravilo, zamenjavo in nameščanje zračnih cevi.

Cev na kolutu se odvija in navija avtomatsko in omogoča, da jo ustavite na katerikoli dolžini. Zaradi vgrajenega vrtljivega nosilca bo navijalec vedno obrnjen v smeri uporabe. Cev na kolutu lahko montirate na steno ali strop.

navijalec1.png

 

KOMPRESOR Z BOBNOM ZA CEV

Izredno tih kompresor GENIUS  z vgrajenim bobnom za cev na vzmet za enostavno odvijanje in navijanje 9m cevi,  se bo izkazal za izredno uporabnega za domačo uporabo in v manjših obrtniških delavnicah. Zahvaljujoč preprosti namestitvi na steno, ki prihrani prostor, delovno območje ostane čisto in urejeno. Kompresor ne potrebuje vzdrževanja in je okolju prijazen.Primeren za polnjenje pnevmatik na kolesih, motorjih in avtomobilih, za polnjenje žog, napihljivih blazin, bazenov in izpihovanje in čiščenje računalnikov, sesalcev, kosilnic ter za razna manjša pnevmatska orodja (sponkač, žebljarica, netarica...)

Tihi_kompresor_Genius2-min.png

Tihi_kompresor_GENIUS_karakt..png

 

BALANSER ORODJA

Balanser orodja za zračno cev je zasnovan za majhna pnevmatska orodja kot so pnevmatski izvijači in podobno. Integracija zračne cevi in podpornega kabla skupaj ohranja delovno območje urejeno. Te vzdržljive naprave za uravnoteženje orodij zagotavljajo enostavno rokovanje operaterjem, ki delajo z orodji dolgo in neprekinjeno. Balanser orodja omogoča, da se orodje postavi nad delovno postajo. Ščiti orodje pred nenamerno poškodbo, na primer pred padcem z delovne mize. Enostavno rokovanje z balanserjem zagotavlja enostavno uporabo orodja in večjo produktivnost.

navijalec_vzmetni1.png