CEVI NA KOLUTU - NAVIJALEC CEVI

Nakup in pravilna uporaba kakovostnega navijalca cevi vam lahko prinese trajne koristi. Cevi na kolutu so univerzalno orodje, ki se uporablja za prenos komprimiranega zraka. Navijalec zagotavlja, da je cev vedno blizu, ko jo potrebujete. Poleg tega s tem, ko odstranite pnevmatske cevi s tal, izboljšate varnost in učinkovitost ter podaljšate življenjsko dobo cevi.

Če imate svoje cevi lepo pospravljene na kolutu, povečate produktivnost in zmanjšate čas porabljen za popravilo, zamenjavo in nameščanje zračnih cevi.

Cevi na kolutu se odvijajo in navijajo avtomatsko in omogočajo ustavitev na katerikoli dolžini. Zaradi vgrajenega vrtljivega nosilca bodo cevi na kolutu vedno obrnjene v smeri uporabe. Cevi na kolutu lahko montirate na steno ali strop.

navijalec1.png

KOMPRESOR Z BOBNOM ZA CEV

Izredno tih kompresor GENIUS  z vgrajenim bobnom za cev na vzmet za enostavno odvijanje in navijanje 9m cevi,  se bo izkazal za izredno uporabnega za domačo uporabo in v manjših obrtniških delavnicah. Zahvaljujoč preprosti namestitvi na steno, ki prihrani prostor, delovno območje ostane čisto in urejeno. Kompresor ne potrebuje vzdrževanja in je okolju prijazen.Primeren za polnjenje pnevmatik na kolesih, motorjih in avtomobilih, za polnjenje žog, napihljivih blazin, bazenov in izpihovanje in čiščenje računalnikov, sesalcev, kosilnic ter za razna manjša pnevmatska orodja (sponkač, žebljarica, netarica...)

Tihi_kompresor_Genius2-min.png

Tihi_kompresor_GENIUS_karakt..png

 

BALANSER ORODJA

Balanser orodja za zračno cev je zasnovan za majhna pnevmatska orodja kot so pnevmatski izvijači in podobno. Integracija zračne cevi in podpornega kabla skupaj ohranja delovno območje urejeno. Te vzdržljive naprave za uravnoteženje orodij zagotavljajo enostavno rokovanje operaterjem, ki delajo z orodji dolgo in neprekinjeno. Balanser orodja omogoča, da se orodje postavi nad delovno postajo. Ščiti orodje pred nenamerno poškodbo, na primer pred padcem z delovne mize. Enostavno rokovanje z balanserjem zagotavlja enostavno uporabo orodja in večjo produktivnost.

navijalec_vzmetni1.png

 

 

 

Podobni izdelki v CEVI NA KOLUTU:

Batni_kompresor_REZERVNI_DELI.jpgDodatna_oprema_za_komprimiran_zrak.jpgBatni_kompresor_jermenski..png

 

lanco_glava.png