OLJE ZA VIJAČNI KOMPRESOR

Uporaba nizkokakovostnih olj lahko nepopravljivo poškoduje kompresor ali povzroči nepotrebne stroške vzdrževanja. Naša originalna FSN maziva, na sintetični ali mineralni osnovi, so bila posebej zasnovana za uporabo na vijačnih kompresorjih z namenom, da se ohrani učinkovitost in zanesljivost skozi čas. Na voljo so v plastenkah ali sodih.

Menjavo kompresorskega olja vršite po urniku, ki je naveden v navodilih za uporabo in vzdrževanje kompresorja oziroma enkrat letno. Priporočamo uporabo našega mineralnega olja RotarECOFLUID ali sintetičnega olja RotEnergy.

 

 

Mineralno olje RotarECOFLUID 46 cSt

To formulirano visoko kakovostno mineralno olje nudi optimalen nadzor nad oksidacijo in usedlinami ter zagotavlja toplotno stabilnost, kar zagotavlja konstantno visoko zmogljivost in dolgo življenjsko dobo vijačnega kompresorja.

Mineralno_olje_za_vijacni_kompresor.png

Sintetično olje RotEnergyPLUS 46 cSt

Zagotavlja hitro ločevanje vode in hkrati zmanjša trenje in porabo energije, zagotavlja dolge servisne intervale in poskrbi za odlično mazanje ležajev.

Sintetino_olje_za_vijacni_kompresor.png

 

Sintetično olje RotEnergyFOOD 46 cSt

Visoko kakovostno olje za vijačne kompresorje, primerno za uporabo v živilski industriji kjer so potrebni posebni standardi kakovosti.

Če kompresor uporabljate pri izdelavi ali pakiranju hrane, pijač ali v farmaciji in komprimiran zrak ni v neposrednem stiku z izdelkom se lahko uporabi zrak iz oljno mazanega kompresorja. Vendar, ker lahko po naklučju pride do stika z izdelkom, je bistveno, da za mazanje kompresorja uporabljate kompresorsko olje, ki ustreza predpisanim standardom za prehrambene dejavnosti.

Olje_za_vijacni_kompresor_za_uporabo_v_prehrambeni_industriji.png

 

 

 

 

Poglejte tudi:

VZDRŽEVANJE VAŠEGA VIJAČNEGA KOMPRESORJA ZAHTEVA REDNE TEDENSKE PREGLEDE, MESEČNO VZDRŽEVANJE IN REDNO VZDRŽEVANJE.

DELOVANJE VIJAČNEGA KOMPRESORJA IN ODPRAVLJANJE NAPAK

SERVISNI KOMPLET FILTROV LLK

 

 

 

Vijacni_kompresor_Fini.jpgBatni_kompresor.jpgDodatna_oprema_za_komprimiran_zrak.jpg

lanco_glava.png