Brezoljni medicinski kompresor Dr.Sonic 640-90F-ES-6T

  • rezervoar 90 l
  • dobava zraka pri 5 bar 420 l/min
  • max tlak 8 bar
  • moč motorja 2 x 2,2 kW
  • teža 118 kg
  • velikost 120 x 72 x 82 cm
  • glasnost 64 db

Ta medicinski kompresor z inovativnim dizajnom in zanesljivimi vgrajenimi komponentami zagotavlja dobavo čistega komprimiranega zraka brez prisotnosti olja, ki bo v skladu z zahtevami in priporočili ponudnikov zobnega materiala, predvsem pa s poudarkom na zdravju pacienta.

Posebna notranja prevleka rezervoarja preprečuje oksidacijo in rjavenje. Kompresorska enota in okvir sta večstopenjsko izolirana za dušenje vibracij: pod motorjem, pod rezervoarjem, pod osnovno ploščo, kar ne samo zmanjša hrup in omogoča delovanje brez tresljajev, temveč zmanjšuje obremenitev mehanskih delov, to pa zagotavlja manjše stroške vzdrževanja in zagotavlja daljšo življenjsko dobo kompresorja.

Tihi brezoljni medicinski kompresor Dr.Sonic 640 je primeren za odskrbo z zrakom za šest do osem dentalnih stolov. Na ležečem 90 l rezervoarju, na štirih antivibracijskih čepih, z dvema ročajema. Rezervoar ima vgrajen avtomatski izpust kondenza. Kompresor je opremljen tudi s kondenz lončkom za odvajanje vode, tlačnim stikalom za popolnoma avtomatsko delovanje, termično zaščito motorja ter varnostnim in nepovratnim ventilom. Ta tihi brezoljni medicinski kompresor ima na rezervoarju nameščeni dve kompresorski enoti, vsaka s svojim motorjem, ki lahko delujeta skupaj ali samostojno. Kompresor je opremljen z absorbcijskim sušilcem zraka ES ki zagotavlja komprimiran zrak popolnoma brez vlage. Ta medicinski kompresor odlikuje izredno nizka stopnja hrupa ( 64 dB) zahvaljujoč sistemu zvočne izolacije.

Brezoljni_medicinski_kompresor_Dr_Sonic_640.png

 

 

 

 

Podobni izdelki v brezoljni medicinski kompresor:

Batni_kompresor_medicinski..pngIndustrijski_SCROLL_brezoljni_kompresorji.jpgDodatna_oprema_za_komprimiran_zrak.jpg

 

lanco_glava.png