NOVO !  Vijačni kompresor CUBE zdaj tudi na 270 l pocinkanem rezervoarju

- brez rjavenja in zato čist komprimiran zrak
- dolga življenjska doba rezervoarja
- prihranek pri vzdrževanju vaših strojev in opreme

LANCO KOMPRESORJI d.o.o., prodaja in servis kompresorjev


Peruzzijeva ulica 83, 

1000 Ljubljana

tel.: 01/4272-645, 041/674-082


mail:lanco@siol.net


  Zvočno izolirani tihi kompresorji FINI

  Zakaj zvočno izolirani tihi kompresorji? Ne glede na to, ali delate doma, ali imate lastno trgovino, ali delate v proizvodnji, ne morete dolgo zdržati v hrupnem okolju. Če imate lastno podjetje zagotovo ne želite, da so vaše stranke izpostavljene hrupu glasnega kompresorja, višja raven hrupa pa lahko ogrozi varnost vaših delavcev. Čim bližje zračnemu kompresorju ste, tem glasnejši je. Če želite odstraniti izpostavljenost hrupu je ena od rešitev, da kompresor premaknete čim dlje od svojega delovnega prostora. Če pa te možnosti nimate pa je najboljša rešitev, da izberete zvočno izolirani tihi batni kompresor za zrak.

  Zvočno izolirani tihi kompresorji za zrak FINI so primerni za uporabnike, ki zaradi narave dela potrebujejo kompresor z nizko stopnjo hrupa (pod 65 dB). Odlikuje jih zanesljivost, moderna oblika, zelo učinkovit hladilni sistem, cenovno ugodno in enostavno vzdrževanje ter instalacija. Poleg standardne opreme so vsi zvočno izolirani tihi kompresorji opremljeni s termično zaščito.
  Primerni so za profesionalno in industrijsko uporabo. Vsi zvočno izolirani batni kompresorji FINI za zrak, na jermenski pogon imajo vgrajeno pregledno in enostavno kontrolno ploščo za upravljanje.

  tihi_decibeli1.png

   Brezoljni tihi kompresorji

   V nasprotju s splošnim prepričanjem, da so brezoljni kompresorji glasni, obstajajo tihi kompresorji, ki obratujejo brez olja. Fini je razvil nove tehnologije za medicinske, živilske in prehrambene dejavnosti, ki potrebujejo čiste, tihe in brezoljne kompresorje. Primer tega je tudi pomična črpalka z dvojno batno zasnovo, ki je v kompresorjih Scout, Pioneer, Ciao in Siltek.

   Izredno tihi batni kompresorji za zrak, primerni za domačo in obrtniško uporabo. Zaradi nizke teže so primerni za prenašanje in transport.

   tihi_brezolj_karakt.png

   tihi_direkt.karakt.png

   Tihi kompresorji z oljnim mazanjem

   Ko se odločate za nakup tihega kompresorja bodite pozorni na naslednje karakteristike: enostopenjska ali dvostopenjska kompresorska glava (dvostopenjska glava ima manj obratov, višje tolerance in nižjo stopnjo hrupa), nizki obrati kompresorja, glava iz litega železa, gumi blažilci hrupa na tlačni posodi in dodatni hladilnik.

   Zvočno izolirani tihi kompresorji za zrak so primerni za zahtevne profesionalne uporabnike, ki potrebujejo zanesljiv in kvaliteten kompresor z nizko stopnjo hrupa. Tihi kompresorji so na voljo v talni izvedBi, na 100, 270 ali 500 l rezervoarju in tudi z integriranim sušilcem zraka.

   tihi_opcije.png

   tihi_karakt..png

   S sušilcem zraka

   tihi_ES_karakt.png