NOVO !  Vijačni kompresor CUBE zdaj tudi na 270 l pocinkanem rezervoarju

- brez rjavenja in zato čist komprimiran zrak
- dolga življenjska doba rezervoarja
- prihranek pri vzdrževanju vaših strojev in opreme

LANCO KOMPRESORJI d.o.o., prodaja in servis kompresorjev


Peruzzijeva ulica 83, 

1000 Ljubljana

tel.: 01/4272-645, 041/674-082


mail:lanco@siol.net


Batni kompresorji FINI na jermenski pogon

Batni kompresorji na jermenski pogon so namenjeni profesionalni uporabi v obrtniških delavnicah in manjših ali srednje velikih proizvodnih podjetjih. Odlikujejo se po zanesljivi kvaliteti, moderni obliki in nizkih obratih, ki imajo za posledico nižjo vsebnost kondenza v komprimiranem zraku, nižjo stopnjo hrupa, daljše servisne  intervale ter daljšo življensko dobo. Vsi kompresorji iz te serije so opremljeni s tlačnim stikalom za avtomatsko delovanje, termično zaščito motorja, manometrom notranjega tlaka v rezervoarju, regulatorjem izhodnega tlaka z manometrom, varnostnim in nepovratnim ventilom ter zaščitno mrežo.

  Batni kompresorji na jermenski pogon so voljo v treh izvedBah: z ležečim rezervoarjem, na pokončnem rezervoarju ali na nosilnem podnožju -glede na potrebe uporabnikov:

  Kompresorji na jermenski pogon na ležečem rezervoarju

  Batni kompresorji na ležeči tlačni posodi so še vedno najpogostejši in so lahko stabilni ali na kolesih v primeru, da kompresor premikate po prostoru. Vsi modeli so dvobatni in imajo cilindra iz sive litine (gus). Ločimo kompresorje z enostopenjskim in dvostopenjskim kompresorskim agregatom-glavo.

  - Kompresorji z enostopenjsko glavo

  jermenski_enost_slika.png

  jermenski_enost_karakt.png

  - Kompresorji z dvostopenjsko glavo

  jermenski_dvost_slika1.png

  jermenski_dvost_karakter.png

  - Kompresorji z "V" dvostopenjsko glavo

  Kompresor s štirimi cilindri »V« izvedBe s širokimi hladilniki zraka in rebrastimi cevmi za izboljšano hlajenje. Robustna kovinska mreža ščiti vse premikajoče dele. Kompresor je opremljen z električno omarico za zvezda-trikot zagon motorja. Rezervoar 500 l ali 900 l, moč motorja 11 ali 15 kW in zmogljivost od 1745 do 2148 l/min.

  Kompresor je namenjen profesionalnim in industrijskim uporabnikom, ki za svoje delo potrebujejo zmogljiv in zanesljiv kompresor.

  jermenski_V_slika.png

  jermenski_V_karakt1.png

  - Kompresorji TANDEM z dvostopenjsko glavo

  TANDEM serija batnih kompresorjev z dvema kompresorskima glavama in dvema motorjema na 500 ali 900 l rezervoarju. Zmogljivost kompresorjev iz te serije je od 1348 do 2160 l/min. Zahvaljujoč dvojnemu vnosu ta serija zagotavlja izjemno visoko dobavo zraka. Zvezda-trikot omarica s časovnim nadzorom zagona za krmiljenje obeh kompresorskih glav. Kompresor je namenjen profesionalnim in industrijskim uporabnikom, ki za svoje delo potrebujejo zanesljiv kompresor z veliko dobavo zraka.

  jerm_tandem_slika.png

  jerm_tandem_karakt2.png

  Kompresorji na pokončnem rezervoarju

  Kompresorji za zrak na jermenski pogon na pokončni tlačni posodi so idealna izvedBa za uporabnike s prostorsko stisko, ker zaradi pokončnega rezervoarja zavzemajo manj prostora. Odvajanje kondenza iz rezervoarja je enostavnejše in bolj učinkovito.

   

  pokonni_slika.png

  pokonni_karakt.png


  Kompresorji na jermenski pogon na podnožju

   Kompresorji za zrak na podnožju se priporočajo uporabnikom, ki potrebujejo dodatni vir komprimiranega zraka v primeru občasno povečane proizvodnje ali v primeru prostorske stiske. Kompresor s hidravlično cevjo enostavno povežemo na obstoječi pokončni ali ležeči rezervoar.

  podnoje_slika.png

  podnoje_karakt.png