NOVO !  Vijačni kompresor CUBE zdaj tudi na 270 l pocinkanem rezervoarju

- brez rjavenja in zato čist komprimiran zrak
- dolga življenjska doba rezervoarja
- prihranek pri vzdrževanju vaših strojev in opreme

LANCO KOMPRESORJI d.o.o., prodaja in servis kompresorjev


Peruzzijeva ulica 83, 

1000 Ljubljana

tel.: 01/4272-645, 041/674-082


mail:lanco@siol.net


Batni kompresorji na direktni pogon FINI

Kompresorji na direktni pogon so namenjeni polprofesionalni in domači uporabi. Delo z njimi je enostavno, so lahki in prave moči za univerzalno uporabo. Vsi kompresorji iz te serije so opremljeni s tlačnim stikalom za avtomatsko delovanje, termično zaščito motorja, manometrom tlaka v rezervoarju, regulatorjem izhodnega tlaka z manometrom, varnostnim in nepovratnim ventilom ter ventilom za izpust kondenza.

 

 Brezoljni kompresorji na direktni pogon

Brezoljni kompresorji za zrak na direktni pogon so primerni za najbolj zahtevne uporabnike, ki potrebujejo kompresor za specifično uporabo. Brezoljni kompresorji za zrak na direktni pogon so lahki in prenosni, kompaktni in prijazni do okolja. Uporabljate jih lahko za barvanje, polnjenje pnevmatik, izpihovanje, žebljičenje, sponkanje,...izredno primerni so za izpihovanje elektronskih komponent. Vsi modeli so opremljeni z brezoljno kompresorsko glavo, ki ne zahteva vzdrževalnih del.

Prednosti brezoljnih kompresorjev za zrak so: kondenza, ki ga izpustite iz tlačne posode ni potrebno oddati v zbirnem centru, manjša potreba po dodatnih zračnih filtrih, prihranek pri menjavi olja ter skrb za okolje.

   direktni_brezolj_slika1.png

   direktni_brezolj_karakt.png

    

   Kompresorji na direktni pogon z oljnim mazanjem

    

   Batni zračni kompresorji na direktni pogon z oljnim mazanjem so primerni za domačo uporabo, manjše delavnice in delo na terenu, vendar so primerni tudi za večje obremenitve. Uporabljate jih lahko za barvanje, polnjenje pnevmatik, izpihovanje, žebljičenje, sponkanje, vijačenje,... Vsi modeli imajo litoželezne cilindre in so vsestranski in enostavni za uporabo.

   direktni_slika.png

   direktni_karakt.png