NOVO !  Vijačni kompresor CUBE zdaj tudi na 270 l pocinkanem rezervoarju

- brez rjavenja in zato čist komprimiran zrak
- dolga življenjska doba rezervoarja
- prihranek pri vzdrževanju vaših strojev in opreme

LANCO KOMPRESORJI d.o.o., prodaja in servis kompresorjev


Peruzzijeva ulica 83, 

1000 Ljubljana

tel.: 01/4272-645, 041/674-082


mail:lanco@siol.net


Specialni zračni filtri  FINI  filtri_qphcm.bmp        

Pravilna izbira filtra preprečuje težave, ki jih v sistemu povzročajo voda, olje in nečistoče. Specialni zračni filtri za zrak so namenjeni odstranjevanju olja, trdih delcev in kondenza iz komprimiranega zraka. Obstajajo štirje tipi filtrov, glede na stopnjo filtracije. Filtri QM,PM in HM so opremljeni z indikatorjem prehodnosti in avtomatskim odvajalcem kondenza. Ohišje filtra je eloksirano in zato zaščiteno pred oksidacijo.

QM - keramični predfilter, stopnja filtracije 5 micr.   VLOEK_QF.png

Njegova dolga življenska doba, odlična odpornost na temperature in poškodBe so odlike tega filtra, ki je zato odlična začetna zaščita za tlačne sisteme. Vedno naj bo montiran za rezervarjem. Življenska doba vložka filtra je cca 3000 delovnih ur. Primeren za uporabnike v kovinski in mehanični industriji.

PM - separacijski filter, stopnja filtracije 1 micr.   VLOEK_PF.png

Ta filter prisili oljne delce, da se združujejo in zaradi teže nato padejo v lonček filtra. Montiran naj bo na izhodu iz sušilca-hladilca zraka in za QM filtrom. Primeren za zaščito industrijskih sistemov in pri barvanju. Življenjska doba vložka filtra je cca 3000 delovnih ur. Ostanek olja po filtraciji 0,5 mg/m3.

HM - fini separacijski filter, stopnja filtracije 0,01 micr.   VLOEK_HF.png

Ta filter se razlikuje od PFI filtra le po večji filtraciji. Rezultat filtracije v tem filtru je komprimiran zrak skoraj brez oljnih delcev (99,99%), zato se uporablja v primerih, v katerih je čistost zraka ključnega pomena. Vedno naj bo montiran za QM in PM filtrom. Življenjska doba vložka filtra je cca 3000 delovnih ur. Primeren za inustrijske uporabnike in pri barvanju z vodnimi barvami. Ostanek olja po filtraciji 0,01 mg/m3.

CM - filter z aktivnim ogljem stopnja filtracije 100%   VLOEK_CF.png

Nekatere dejavnosti potrebujejo popolnoma čist komprimiran zrak in brez vonja. Ta filter vsesa vse vonjave in hlape. Vedno naj bo montiran za HM filtrom. Življenska doba vložka filtra cca 3000 delovnih ur. Primeren za uporabnike v pakirni industriji ter farmacevtski in prehrambeni industriji. Ostanek olja po 

filtraciji 0,003 mg/m3. 

 

FILTRACIJA.bmp