Lanco Kompresorji - Kompresorji z bencinskim motorjem

NOVO !  Vijačni kompresor CUBE zdaj tudi na 270 l pocinkanem rezervoarju

- brez rjavenja in zato čist komprimiran zrak
- dolga življenjska doba rezervoarja
- prihranek pri vzdrževanju vaših strojev in opreme

LANCO KOMPRESORJI d.o.o., prodaja in servis kompresorjev


Peruzzijeva ulica 83, 

1000 Ljubljana

tel.: 01/4272-645, 041/674-082


mail:lanco@siol.net


Kompresorji z bencinskim in dieselskim motorjem Fini

Bencinski_kompresor.png

Serija FINIjevih kompresorjev z bencinskim motorjem/dieselskim motorjem je namenjena za delo na terenu, kjer ni električnega omrežja in ni možnosti za prilop na elektriko. Kombinacija močnega motorja in zanesljiva kompresorska enota z veliko kapaciteto zraka je  idealna za priklop raznovrstnega pnevmatskega orodja oz. celo drugih porabnikov z visoko porabo komprimiranega zraka. 

BENCINSKI KOMPRESORJI FINI

Kompresorji z bencinskim motorjem so primerni za specializirane uporabnike ter manjša do srednje velika gradbena podjetja ali mobilne delavnice za delo na terenu. Enostaven je za postavitev in uporabo. Odlikujejo ga nizke delovne temperature in odličen hladilni sistem, kar zagotavlja kvaliteten komprimiran zrak z nizko vsebnostjo kondenza.

Kompresorji z bencinskim motorjem imajo štiritaktni Honda bencinski motor. Vsi kompresorji z motornim pogonom so opremljeni s pilot ventilom ter gumami za boljši oprijem podlage med delovanjem in med transportom.

Zmogljivost kompresorjev iz te serije je od 235 do 945 l/min in delovni tlak 10 bar.

Model BK119-100-9S Honda AP je na voljo z delovnim tlakom 14 bar.Bencinski_kompresorji.png

benc.karakt2.png

DIESELSKI KOMPRESORJI FINI

Dieselski kompresor je primeren za srednje velika gradbena podjetja, odlikuje ga nizka stopnja hrupa ter izredna vzdržljivost. Je enostaven za transport in uporabo. Kompresorji iz te serije imajo Lombardini motor in so lahko na 270 ali 500 l rezervoarju, dobava zraka pa je 945 l/min.

Dieselski_kompresorji.png

diesel_karakt.png