NOVO !  Vijačni kompresor CUBE zdaj tudi na 270 l pocinkanem rezervoarju

- brez rjavenja in zato čist komprimiran zrak
- dolga življenjska doba rezervoarja
- prihranek pri vzdrževanju vaših strojev in opreme

LANCO KOMPRESORJI d.o.o., prodaja in servis kompresorjev


Peruzzijeva ulica 83, 

1000 Ljubljana

tel.: 01/4272-645, 041/674-082


mail:lanco@siol.net


Vijačni kompresorji FINI

 

 

VIJACNI.bmp

MiniCUBE je nov vijačni kompresor z direktnim prenosom, najmanjši v celotnem vijačnem programu FINI. Zaradi izjemno tihega delovanja (le 65 dB) ga je mogoče postaviti v bližino katerega koli delovnega okolja.

MiniCUBE je na voljo v talni različici ali na pobarvanem ali pocinkanem 90 l rezervoarju.

 mini_cube_m_siv2.png

Vijačni kompresor, enostaven za uporabo, z jermenskim prenosom in močjo od 2,2 do 5,5 kW. Na voljo z direktnim ali zvezda-trikot zagonom in elektromotorjem "Premium Efficiency" IE3. Vsi modeli so opremljeni z relejem za zaporedje faz, ki ščiti pred napačno smerjo vrtenja, ki lahko povzroči poškodBe.

Micro je na voljo v talni različici ali na 200 oz. 270 l rezervoarju in tudi s sušilcem zraka.

micro_siv.png

Vijačni kompresor z direktnim prenosom, kompakten, zanesljiv in tih. CUBE je zasnovan, da lahko deluje neprekinjeno v najtežjih pogojih, pri čemer je posebna pozornost namenjena porabi energije, tihemu delovanju, nizkim obratovalnim in vzdrževalnim stroškom ter enostavni namestitvi in uporabi.

Cube je na voljo v talni različici ali na 270 ali 500 l pobarvanem ali pocinkanem rezervoarju in lahko tudi s sušilcem zraka.

cube_pocink_m1.png

Vijačni kompresorji K-MAX z direktnim prenosom so zasnovani za zmanjšanje stroškov energije vendar brez vpliva na zmogljivost. Kombinacija preizkušenih tehnologij skupaj s komponentami, ki jih je oblikoval in izdelal Fini, zagotavlja visoko učinkovitost in vrhunsko zanesljivost.

K-MAX je na voljo v talni različici, modeli do 15 kW lahko na 500 l rezervoarju in modeli do 37 kW s sušilcem zraka. Vsi modeli so na voljo tudi s frekvenčno regulacijo-inverter.

Elektromotor "PremiumEfficiency" IE3, elektronski krmilnik ETIV in izjemno tiho delovanje (od 58 do 72 dB) je le nekaj prednosti tega industrijskega kompresorja.

k_max_siv.png

Vijačni kompresorji PLUS z jermenskim prenosom in močjo motorja od 7.5 do 75 KW. Ti visoko učinkoviti kompresorji so izjemno tihi zaradi nizkih obratov in »Premium Efficiency«IE3 motorjev. Stroje z močmi od 18,5 kW dalje, ki imajo elektronski krmilnik ETIV se lahko opremi s sistemom za daljinsko upravljanje.

PLUS je na voljo v več različicah, modeli od 7,5 do 22 kW pa so na voljo tudi z delovnim tlakom 15 bar.

plus_siv.png

Fini vijačni kompresorji TERA z direktnim prenosom zagotavljajo visoko zmogljivost za zahtevne industrijske uporabnike. Modeli serije TERA so na voljo z motorji od 110 do 250 kW in delovnim tlakom 8, 10 in 13 bar, prav tako pa tudi s frekvenčno regulacijo - inverter (VS).