NOVO !  Vijačni kompresor CUBE zdaj tudi na 270 l pocinkanem rezervoarju

- brez rjavenja in zato čist komprimiran zrak
- dolga življenjska doba rezervoarja
- prihranek pri vzdrževanju vaših strojev in opreme

LANCO KOMPRESORJI d.o.o., prodaja in servis kompresorjev


Peruzzijeva ulica 83, 

1000 Ljubljana

tel.: 01/4272-645, 041/674-082


mail:lanco@siol.net


Kompresorji z delovnim tlakom 14 in 28 bar

Serija Fini-jevih kompresorjev z delovnim tlakom 14 in 28 bar je namenjena predvsem uporabnikom v manjših ali srednje velikih podjetjih in v avtomobilskih dejavnostih (vulkanizerji, mehaniki...), ki za svoje delo potrebujejo višji tlak. Kompresorji iz te serije prispevajo k optimalni zmogljivosti in zmanjševanju proizvodnih stroškov. Bistvene prednosti te serije so:  višji tlak, izredna zmogljivost, velika dobava zraka, nizka poraba energije, zanesljivost ter dolga življenjska doba. 

Kompresorji z delovnim tlakom 14 bar na ležečem rezervoarju 

Kompresorji z delovnim tlakom 14 bar na ležečem rezervoarju z izredno vzdržljivo dvostopenjsko kompresorsko glavo s cilindri iz litega železa. Kompresorji iz te serije so na voljo z rezervoarji od 2,4 do 500 l, z močmi motorja od 0,75 do 7,5 kW in tudi z bencinskim motorjem.

14_bar_slika.png

14_bar_katalog.png

Tihi kompresorji z delovnim tlakom 14 bar

Tihi, zvočno izolirani batni kompresorji FINI z delovnim tlakom 14 bar, so zanesljivi, imajo moderno obliko, zelo učinkovit hladilni sistem ter so enostavni za vzdrževanje. Primerni so za profesionalno in industrijsko uporabo. Na voljo tudi z zvezda-trikot zagonom.

14_bar_tihi_slika.png

14_bar_katalog_Tihi.png

Kompresorji z delovnim tlakom 28 bar  

 Visokotlačni kompresor FINI na jermenski pogon, specialne izvedBe primeren za delavnice in mobilne delavnice, ki pri svojem delu potrebujejo višji tlak.

28_bar_slika.png

14_bar_katalog_28_bar.png